Monday, July 11, 2016

Eid Mubarak

Lamanya tak blogging.
Last post 2014 kau.
Tiba-tiba rindu blogging.
Apakan daya tiada masa.
Dulu company lama sedap la blogging tanpa sempadan gitu.

Its almost 2 years since my last post.
How's life now?
Mine is awesome as always.
So since tinggalkan dunia blog *cewah macam ada reader kan* banyak je benda berubah.

Aku alhamdulillah dah start bertudung tapi tu la, lagha tu ada lagi.
Slowly lah eh berubah.
Nanti too drastic kang nak maintain tu macam-macam dugaan ok.

So how's raya so far?
Tahun ni sebab tak dapat cuti. Friday kerja.
Raya first day dgn mama aku kat pandan then ke seremban.
Khamis dah balik KL.
So my raya ended on Khamis tu.

Tapi Jumaat malam balik rembau.
So restart balik la feeling beraya tu.
Raya this time tak dapat bagi duit raya.
First sebab beli rumah.
Second sebab lupa nak tukar duit.
Sibuk tukarkan untuk orang sendiri punya lupa. Padan muka!

Alhamdulillah dapat snap photos.
Sebab tak penah ok dapat snap proper photo.
Kalau ada pun gambar camera phone.
Kalau bangsa guna phone canggih takpe.

My raya so far ok.
Harini still cuti even though husband dah kerja.
Merasalah duduk rumah sorang kan.
Oh! Tapi today birthday my sister from another parents.
So tadi bawak dia jalan-jalan and makan-makan for birthday treats.
Kejap je rasa spent time together.
Dulu masa berjiran pun bukan selalu jumpa.

Hopefully she had a good time with me lah tadi.
Ok blurr jap tak taw nak upadate apa.
Nanti kalau ada rezeki update picture raya sikit-sikit ok.

Selamat Hari Raya uols!

No comments: