Sunday, August 4, 2013

4 hari lagi

Kejap je rasa, lagi 4 hari da abes puasa. Baju ke apa semua tak beli lagi. Dah tahun kedua roadtax mati ngam2 time dekat raya. Huwaaa! Tahun ni memang kereta je beraya, acik dok umah dendiam pakai baju raya tahun lepas. So sad! This year lagi terasa actually sebab kereta 2 bulan ni memang banyak pakai duit. Takpe, tahun depan kita beraya ye..

Sedih jugak sebenarnya sebab last year ok lagi sebab merasa duit kpi. So still dapat shopping sikit. Tahun ni, hampeh.. Nak buat macam mana, takde rezeki.

Semangat raya tak sampai-sampai lagi sebenarnya. Tapi sejak da meningkat usia ni, memang kurang sikit semangat raya. Lagi syok puasa dari raya. Lagipun this year maybe busy sikit. Lagi la takde semangat.

Hopefully lagi 2-3 hari ni sampailah semangat raya tu.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: