Friday, June 14, 2013

9 April 2012

What's the date is all about?

For those who still remember that i lost a friend on that particular date. Arwah Huda 'Aoki'. Rasa macam baru je lagi dia pergi. tak taw kenapa, this past few days asyik teringat arwah. I mean banyak benda yang buat aku teringat dia.

I followed her blog quite sometimes already, semalam tengah sebok  bloghop, I saw her blog. Tak sampai hati nak bukak. 2-3 hari lepas, saje usha twitter followers and i saw her twithandle. pun tak sampai hati nak bukak sebab still ada auto-post for churpchurp arwah. 

before this, aku follow her on twitter as well. tapi after a month arwah meninggal, aku still nampak her auto-tweet. rasa macam she's still here. pastu macam sebak sorang-sorang. decided to unfollow her. 

Setahun da ek? 

huda, i doakan you tenang kat sana.

Aku memang selalu macam ni. kadang-kadang aku teringat orang yang dah takde, siap bawak ke mimpi. bagi aku semua ni ada hikmah, peringatan untuk aku jugak. 

i think one of the most reason why aku teringat-ingat arwah is sebab aku dok nampak signboard UM. kalau naik Putra pulak, every time stop kat universiti, mesti ingat dia. sighhh... kawan yang tak rapat pun aku dok teringat-ingat. macam mana la kalau orang yang rapat dengan aku?

that is one of the scariest thing that i've ever imagine.


This song suits the story I guess.

No comments: