Tuesday, May 28, 2013

kembali

da berpuluh kali cuba create entry, berpuluh kali jugak aku save dalam draft.
mood menulis tu datang kejap-kejap je.
actually the main reason is aku rasa macam banyak menulis tanpa motif. Bhahahaha..
another factor yg buat semua entry tersimpan dalam draft is sebab syndrome orang tua yg memanjang fikir kesan dari penulisan sendiri.

banyak benda nak share tapi rasanya better keep it in mind dulu.
later on once everything completed baru share satu-satu.
eh! anyway, actually semangat nak menulis ni datang sebab semalam baru discover satu coffee shop.
aku manusia yg sangat cepat impressed bila ada orang melayu yg meniaga ikut konsep sendiri.

aaa.. tak sabar nak cerita.. hopefully karang aku tak hilang mood menulis dah leww..
ni dok pakai lappy orang malas nak type panjang-panjang. ngeh ngeh ngeh..

No comments: