Friday, December 21, 2012

20 12 2012

lamanya tak blogging. since pindah damansara ni kemain busy pulak. ok la kan, at least ada kerja dari duduk melanguk je hari-hari. cuma sekarang ni macam rindu pulak zaman-zaman boleh memain dalam office. hahaha.. so what's happening lately? since pindah ni, we all banyak buat event. try to rebuild balik. i takes lot of hard work ok. team da makin kecik. so banyak kerja bergantung pada orang yang sama. i guess that's explain what's the reason behind my busyness la kan. but there's only one reason of all is i want they feel that im worth to be kept. kerja je la selagi mampu. balik lambat hari-hari. dulu sharp 5.30pm terus start enjin kau.. sekarang ni merasa la makna kerja.

anyway, hari ni tarikh cantik 20.12.2012, khamis. kebetulan company organize satu gathering for year end/christmas celebration. the event is awesome. penat seminggu ni terbalas harini. tengok orang makan, talking to each other. lauk habis, kuih habis, goodies pun ramai puji. the best thing is, ramai yang datang. Alhamdulillah. mama masak nasi tomato for them and they like it. first time masa raya gathering aritu, so ni ala-ala repeat order. mama pun happy je bila cerita ramai puji. even the ceo said the same thing. cuma aku je la yang tak fancy all this kind of food. aku manusia jenis nak nasi putih jugak.

im so proud with my girls team. bagi la masa sesingkat mana pun, so far event semua turns out to be great. orang google pun puji uols. happy sangat. so this time round, aku banyak kerja sikit. such a great experience ok. merasa la rushing pi beli itu ini. kami ni berbajet. so harus ikut bajet segalanya. goodies pun wrap sendiri je. lucky me sebab kakak ipar supplier candies ni. so takde la nak buat kerja sepuluh kali. order semua by message je. hehehe.. except for mama. kata serumah kan? haruslah cakap terus. after all, the event runs smoothly. tak banyak kerenah. tak banyak kerja sebab whole team work together. dapat pujian dari ceo "good job, girls!". kembang kempis ok my arse. lulz!

tak banyak photos. yang ada pun dalam instagram. layan je la yek?






No comments: