Thursday, March 8, 2012

selamat bertunang sahabat!

around last week, dyan sms me cakap dia nak tunang this Sunday. yes this Sunday. terkejut sangat. tapi still happy for her. who is she to me? dia kawan yang aku sendiri pun tak sangka boleh jadi sangat-sangat rapat. we shared a lot of stories together. ingat lagi, there's something happened to me last year macam tu. aku nangis-nangis drive tapi tak taw pun nak pergi mana. all i know, tiba-tiba dah sampai dekat rumah dia. magic! actually, we've been through banyak benda. pahit manis semua cukup rasa. but yeah, she's always be there for me in any situation. nampaknya, satu satu kawan baik aku dah naik satu level in life. aku je yang belum ni ha.. takpe, muda lagi. hik hik hik..

tujuan aku tulis entry ni sebenarnya aku nak ucapkan dekat dyan :


selamat bertunang cik dyan. ehem.. cik lagi ok, belum puan. thank you for being such a great friend walaupun kita takde lah lama sangat kenal tapi i think you know me very well. ain happy sangat finally dyan dah naik one step further in life. ok, sekarang dah start nak sebak sebab rasa kenapaaaaaaaaaa dyan nak tunang? tak ah, tipu je. hiks! kita doakan semoga awak selalu bahagia, tak moh sedih-sedih lagi okay? sabar dan tabah dengan dugaan bertunang ni nanti. jangan gaduh-gaduh. haiiippp!! babap montot nanti! kita cuba datang kenduri tu nanti tapi TAK JANJI taw sebab tak nak awak kecil hati kalau kita tak sempat datang. apapun, kita sentiasa doakan yang terbaik untuk awak dan abang ipar tak jadi kita, Ali. hope everything goes smoothly dan berjalan seperti yang dirancang. always remember, i will always love you cik DYAN AFINAZ!! *peluk awak ketat-ketat*



afinaz lee dan bakal tunang. hahaha! 

khas untuk cik dyan yang telah meng "request" untuk aku make up ke office. ye, aku pemalas tahap lipas nak make up ni. kadang-kadang ada budak-budak yang ingat aku mak cik cleaner sahaja sebab muka sememeh pergi kerja. so untuk minggu ini, saya mencuba untuk at least make up sedikit. ha ha ha.. azam yang akhirnya akan terbengkalai juga. nah cik dyan, gambar kita harini.


lempang muka laju-laju please. kbai!

No comments: