Monday, March 19, 2012

sahabat susah senang

hey! how's weekend? dah try TAAZ dah? ramai addicted.. wehooo! benda tu memang sangat addictive. tak nak cerita pasal Taaz, nak give some appreciations to my dearest girl friends. terima kasih sangat-sangat dekat korang yang sentiasa ada untuk aku even masa aku susah pun. terharu!

lately aku tgh face quite bad financial problem due to keborosan diri sendiri. bad tapi boleh handle lagi. bagi aku bad lah sebab aku dah biasa ada duit je memanjang. takpe, ni dugaan dan satu penampaq besar untuk aku. masa ni lah aku tahu siapa kawan aku. ada yang faham, ada yang buat-buat tak faham. i am lucky most of my friends, semua ada untuk aku.

girls, thank you so much. tuhan je balas jasa korang kat aku. aku tahu, i'm not a good friend tapi still korang tetap stick dengan aku until today. God bless all of you! trust me, deep down inside, you guys means the world to me. aku tak pandai lah nak express feeling ni sangat. he he he.

dyan afinaz
akla nabila

mummy iela
saghoh atighoh

last but not least, my dearest best friend, syaihiera (i takut nak add picture you, nanti you marah :P). i tak pernah lupakan you. not even a second ok. even kita maybe dah tak dapat nak spend time like before, still you are the best ever! thank you so much for the friendship yang dah masuk 10 tahun ni and hopefully, more to come yer babe.Amin.

once again darlings. Thank you so much for every single thing yang korang dah bagi kat aku. muahhhhh! sayang korang!

2 comments:

Sarah Athirah said...

pandai pilih gamba ai yg nmpak kurr kurr.. hahaha

ainkassim said...

haruslah weh.. kena pilih yg santek2.. hahaha.. sentapp nanti ;P