Wednesday, March 7, 2012

pertambahan usia

first of all, Alhamdulillah atas pertambahan usia lagi setahun semalam. sudah dua puluh tiga tahun! semoga doa kawan-kawan termakbul. amin. it was a great day, yesterday. those birthday wishes from my friends via facebook, sms, whatsapp and twitter sangat-sangat dihargai. terharu sangat. apa yang buat aku terharu sangat sebab kira my birthday eve tu, aku kena migraine yang maha teruk. sampaikan rasa nak menangis. so the only thing i can do is tidur awal. around 6 a.m, on 6 March terjaga. nightmare! mimpi kawan baik aku tak jadi tunang. simpang malaikat 44. ok back to the story, my day starts early la kiranya semalam. bangun, siap-siap mandi terus pergi kerja.


what makes me so excited is my favorite blogger is the first person who wish my birthday on twitter. terkejut sangat sebab still mamai and i thought its just a dream. sepanjang jalan ke office, muka atak senyum.

sampai car park, si mummy iela and mokmok nyanyi lagu birthday sambil diiringi okestra monyet-monyet atas pokok. *terharu*  dont know why but birthday kali ni macam a bit emotional sikit. ha ha ha. penyakit umur-semakin-tua dah sampai lettew. murah rezeki birthday this year. lunch and dinner di sponsor. hik hik hik. for my birthday lunch, kami ke resepi rahsia, AGAIN! mak cik dua orang tu dah addicted dengan chicken cordon bleu. tak tahu lah apa yang sedap sangat. seriously guys, saya sungguh menghargainya :)





 sekali lagi aku cuba menjadi artistik.


ice chocolate with whipped cream. *mine*


ice chocolate without whipped cream. *mummy iela*


ice chocolate with whipped cream. *sarah's*


makanan yang mereka gila-gila kan. chicken cordon bleu.


mine, curry laksa. sangat disappointed! tawar, cair, tak sedap. bad! 


 as i told you earlier, service sini sangat slow. sementara tunggu, kitorang camwhore. melampau-lampau ok.ish! ish! ish! kami bertukar menjadi manusia kurang siuman. tak percaya? scroll!

yet, i am so happy :)

sorry, birthday dinner tak snap photo pun. tapi encik fairuz bagi hadiah. sangat suka! thank you so much, friend! appreciate it.

wrapper tu comel gila. bila buka, taraaaa..


 lovely pinky charles&keith purse. nicee!

selingan : korang suka mountain dew? setakat minum je buat apa kan? why don't korang join contest ni.
Dew more! Win more!: Mountain Dew is giving away a Mitsubishi Triton and a Dirt Bike! What’s more, there are Samsung Galaxy S II, Mountain Dew Skateboards and RM300 Cash to be won every week! The more DEW you drink the higher chances of winning. DEW More! WIN more!

No comments: