Friday, March 2, 2012

food does make us happy

siapa setuju? as you know, im a food lover. thank God dapat kawan-kawan pun yang sama jenis. miahaha.. so here's an entry yang penuh gambar-gambar yang i am supposed to paste on my previous entries. tapi asyik post via BB je, terpaksa attached satu gambar je. ni kira the rest of the photos lah. ok, let's start with gambar-gambar that i snapped masa pergi Jalan Tuanku Abdul Rahman haritu.





ni masa nak balik. orang dah start ramai. dah start berpusu-pusu dah. jalan tu jangan cerita lah, mana pernah tak ada kereta kan? nasib baik tak lalu area tu. kalau tidak, memang cramp lah kaki ni.

here's some photos masa makan dekat resepi rahsia yang mummy iela belanja. owh yeah!

 that's iela on the picture. mummy of two sons.

 yang ni feeling feeling artistic katanya.

 again. actually service kat sini agak slow!

 please focus on the fork and knife. not iela ok :P

 that's sarah. 
not so candid picture, heh!

 once again. haha! sila tengok sampai menyampah :P

 ok this is special. mine, chocolate white coffee. supposed takde whipped cream but cik sarah tak suka whipped cream, so i took hers. hikhik!

 chicken cordon bleu

 chicken cordon bleu, sarah's.

and here is me and cik sarah :))
thanks iela! dua mok mok dah kenyang!

and yeah, last but not least. yours truly picture with.........

chocolate yang sarah tersalah beli. she gave me. and i am one happy women with a chocolate :P

Adios! happy weekend loves!

No comments: