Wednesday, August 31, 2011

Syawal Pertama

Assalammualaikum and hello friends!Salam Aidifitri!

How's raya so far? Must be great kan?
Alhamdulillah..Raya ni meriah!
Fuhh!Ketupat and lemang everywhere kan?
Tak taw lah kenapa aku tak puas makan ketupat.
Aku prefer nasi impit.
Mama tak rebus nasi impit semalam so makan ketupat aje la.
Tapi serious tak puas.
Nasib baik lah auntie and kakak aku ada nasi impit.
Hahaha!

Esok plan nak berjalan-jalan lagi but until now aku tak dapat nak tidur.
Tiba-tiba je semput tadi,ni baru lepas makan ubat asthma. Baru lega!
Tapi still mata tak nak lena lagi.
Padahal aku tak tidur petang.
Pandai betul taw mata ni,macam taw-taw je cuti panjang. Hehehe!
Anyway,can't wait to start working back.
Rindu kat kawan-kawan dah.

Anyway,dikesempatan ini,saya nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan semua.
Ku susun sepuluh jari memohon ampun,jika ada terlanjur perkataan dan tatasusila harap dimaafkan.
Have a safe journey to all yang nak balik kampung mahupun yang nak balik ke tempat tinggal masing-masing ya :)
Assalammualaikum!
AinKassim - Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: