Saturday, August 20, 2011

10 ramadhan terakhir

Imsak nanti,kita da mula ramadhan yg ke 20..
Diam-diam je da nak habis da kan?
So how's preparation?
Berapa jenis kuih korang beli? Baju raya?
Actually,aku buat last minute preparation.
Kuih segala,don't ask me.Takde apa pun yg aku beli :p
Baju kurung/baju raya pun last baru je aku beli.
I choose kaftan for this year.

On Thursday,aku dengan sarah decided pergi Giant Kinrara sebab haritu someone suggested First Lady.
Affordable and up to date.
Since Sarah da cakap kat Kinrara ada,so ke sana lagi kita yop! Hikhikhik!
Pilih punya pilih,that kaftan caught my eyes.
So try,ok terus bayar. Settle pasal baju.
Duit pun makin kempis. Haha!

Takpelah,raya setahun sekali.
Lampu kelip-kelip pun da pasang.
I'm so in love with it :)
Baru lah rasa macam nak raya.
Aku da beli pelita,tengah tunggu adik aku pegi beli minyah tanah aje.
Lepas tu bole pasang da. Yeayy!!

Aku harap-harap raya kali ni,lebih meriah dan bahagia dari tahun-tahun sebelumnya. Amin :)
AinKassim - Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: