Friday, May 6, 2011

Tired and sleepy but can't sleep

Aku agak seram di sini.
Dari tadi aku cuba tidur tak boleh.
Sakit hati kan?
Aku ngantuk sgt!Penat pulak.
Tapi tadi bila aku da tuka baju and all,aku terus la baring dgn harapan nak tidur awal.
Guess what?Aku terbau2 something.
Bau makanan taw.tapi mcm creepy sgt!

Tried to forced myself but failed!
Still can't sleep :(
Mula la start terfikir bukan2.
Erghhhhh!!! I hate my room..
I need my old room :(
This room is so creepy la.

Da la tadi aku actually da tutup rapat2 langsir tu.
Tapi bila aku tgk lg sekali,mcm terselak pulak.
Bkn angin!Pasti!Langsir bilik aku panjang and berat.
Tak mungkin la angin tu nk terselak but betul2 kt bahagian yg sama everytime kan?

Tolong laaaa...
I don't know what should I do.
Esok da la nak pegi keje.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: