Friday, May 6, 2011

last weekend

last weekend pegi jalan2 dgn wardah.
for real after so long tak jumpa, finally we arrange a meet up session.
tak plan pun nak lepak or anything.
at first just nak teman mak cik wardah pegi buat passport je.
sabtu kan JPN half day. Kitorang nak ke JPN sri rampai.
pukul 12ish baru sampai kat jalan Ampang.

so plan changed. jammed mcm apa je.
wardah ajak pegi ke klcc.
memang tak la aku nak pegi klcc time tu.
mau2 pukul 1 baru sampai.
so ke GE mall aje. 2-3 minit da sampai.

i'm not driving pulak. kesian tengok wardah.
so ke sana dekat. sampai sana, dia lapar.
aku pun lapar. (memanjang lapar aku ni)
kitorang decide pegi chicken rice shop.
lama da tak makan kat sana.

wardah excited tgk menu.
kusyuk sangat aih..
mcm menelaah pulak muka dia ni..

wardah bengang sebab aku asyik snap gamba.
haha.. aku punya suka la kan.
takde motif.
aku cuba buktikan aku makan kat sini.
tak boleh blah!
 
tisu. love ke?
muka orang gembira sbb finally decide nak makan apa.

hebat tak?
memang portion utk dua orang ok!
padahal memang suka makan byk.
dpt pai tee and wonton.
lama gila tak makan ok. nyummm...

heeee...mine..
bodos gila sebab dia bagi pinggan kecik.
memang muat utk nasi je.
nak letak lauk pun kene selit2.
benci !
aku snap sebab aku boring time ni.
wardah on the phone. makanan tak sampai lagi..

skrg snap muka sendiri.haha

 aku rasa mcm chicken rice shop ni byk berubah.
serious dulu aku suka gilaaa mkn kat sini.
sebab aku rasa nasi ayam dorang sedap.
tapi masa pegi ni mcm hampa gila.
memang tengok mcm byk je portion dia.
illusion semata-mata ok!
aku tengok mcm makin sikit je makanan dia.

dulu klu order set 2 orang tu siap bole makan 3 orang.
pastu kitorang add order wonton.
sekali bole tak sampai kecik2 je.
terus terbantut hasrat nak makan puas2.
tamak gila kan? haha..

apapun its such a great moment..
hope can meet her again :(
ok tu je. bye




No comments: