Sunday, May 29, 2011

Kongsi

Da berapa hari tak merepek kt sini.
Actually ada je tulis few entries but mcm mls nk publish.
Save kat draft je. Hehe.
Harini mcm ada mood sikit.

Actually penat sangat.
My niece and nephew khatam Al-Quran harini.
Alhamdulillah :)
Bukan nak cerita pasal tu.
Nak cerita pasal cerita Kongsi.

Masa mula2 keluar trailer dia ada gak tgk.
Macam best jee.
Biasa la,my Sam yg belakon kot! Cecececeh...
Perasan kan?
So masa awal2 keluar tu me,intan and my BIL,excited la nak tgk cerita tu.

Tapi hampa la sebab not as what I expect!
Aku ingat cerita Kongsi ni boleh la beat cerita Adnan Sempit. Takde pun :(
Tapi cm pelik ramai kata cerita ni best and all.
Bagi aku cerita tu cm takde motif,cerita dia mcm takde explanation tetiba dia mcm pegi bunuh2 org.
Yer la mmg dia pembunuh upahan,tapi kenapa dia bunuh org tu pun aku tak taw.
So cerita tu mcm takde apa pun yg kita bole ingat.
Mcm adnan sempit ada la certain scene yg bila aku ingat aku bole gelak sorang2.

Tapi tadi masa lepak rumah kakak aku, dia subsribe astro first tu.
Aku mula2 takde la layan sangat sbb da nak habis.
Aku online je la.
Lagipun aku rasa cerita tu mcm tak menarik.
Tapi bila cerita tu ulang balik,masa tu aku da boring online,aku pun layan je la.
Boleh tak,aku tetibe rasa cerita tu kelakar??
Macam best pulak cerita tu.

Pastu balik tu kakak aku tanya,tgk tak cerita tu?
Aku cakap la,aku tgk tapi aku rasa cerita best tgk kat tv je kot. Kalau tgk wayang tak best.
Betul kot?
Entahlah,aku rasa camtu.
Orang lain,lain taste dia.. Hehe.
Ok tu je entry utk kali ni.
Goodnight :)
AinKassim - Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: