Wednesday, February 16, 2011

Sehari sebelum


Semalam bangun2 je Intan called ajak pegi umah akak aku.
Sekali sampai sane si kenit ni ada. Tp kali ni dia tgh berjaga..Jyeahh!!
Lepak2 sampai sane sampai nearly 5.30pm baru gerak.
From the beginning da plan nk pegi Ampang sbb nk jumpe "makcik ku" since she's going to JB maybe today (16/2) Takut tak sempat nak berjimba for the last time :(
Seperti biasa Akla akan sentiasa lambat. So kitorg tunggu kejap dlm kete sementara tunggu.
Tp mcm da bosan pulak,aku ajak je Intan pegi lepak stabucks.
Yeay! Ampang Point da ade starbucks skrg. Tp tak taw kenapa skrg aku da tak addict da.
Dulu nampak starbucks je rasa mau lompat2.
Tp ok la kan, aku suke je. Btw, since tukar dari San Fran ke Starbucks obviously mmg beza ok.
Dulu mcm org nk masuk pun takut2 je. Aku tak yah cite la,mmg aku tak penah beli pape pun ok.
Tapi skrg da jadi starbucks siap kena rebut2 ok! Benci!!

Dia ni mmg camwhore. Aku snap gamba je mcm2 gaya dia buat. Dia boring la tu.
Pastu sebok je nak tgk. Haha... Erhhh... tak leh ar tgk gamba dia ni, mesti rindu :(

So this is the card I made for my dearest bestie.
Konon mcm kenangan. Tak taw la berapa bertahan. :P
But dia sangat excited ok bila aku bg card ni.


So after Intan balik, Akla da bising2 nk pegi makan. Nailis we go! Yeay!
Makan2... Tapi aku tak snap gambar sbb aku malas..Muahahahaha..
Lama kot kitorg lepak. Aku rasa abg2 nailis2 tu pun da menyampah tgk muka kitorg..
So today supposed dia bertolak ke Johor (malam kot)
Let's pray she will be good there.. Amin..

Love you Mok Mok ♥

No comments: