Sunday, February 13, 2011

dear mok mok... me gonna mish U :(




I'm so gonna miss her :(
Dia kena transfer ke Johor..
Seriously now aku rasa mcm xnk let go dia...
How I wish I can stop her...Tp aku xnk r jadi kejam..
Its for her own future.. Hopefully that 3 months not gonna be long... Aku sentimental gila tiba2..
Bygkan almost everyday jumpa dia..
Panas ke hujan ke,redah..
Semata2 nk lepak berdua...
Pdahal bukan buat apa pun...
Duduk borak2 kejap then dua sebok dgn gadget...
Aku dgn bb aku, yg dia dgn Ipod dia..
But there's nothing can stop of from seeing each other.

Aku sedih la.. Dunno what should I do..
Aku terasa la kan sbb suddenly je...
Klu da mmg aku aware 2-3 months back,maybe aku x la ralat mcm ni...
Tetibe terpikir,mcm mana la aku nnt..
Ye ar,dia tempat aku mengadu,gelak,nanges,susah senang... Sume dgn dia and then tetibe dia ilang..aihhh....
Susah hati betul la..

I'm so gonna miss you gemok...
I hope that U will be ok with the new place..
Me lope2 U owes mok mok...
Balik KL cepat *tetibe!pdhal belum pegi lg*

No comments: