Tuesday, October 5, 2010

advance

semalam before balik,aku decide nak beli kfc..
after tapau everything,aku jalan balik and bumped with group of 3 boys n 3 girls..
at first aku ingat just kawan2 but then on of the boys n girls start to holding hand..
that girl macam age around 11 or 12 camtu lah..
ok no big deal stakat holding hand..
suddenly that girl start to pull the boy's hand and letak kat pinggang dia..i was like "oh my God!whats in the world i am?!"darn!she's too young..!sigh..
ok fine aku kolot ok but its such a waste kan?
untuk sedapkan hati i told myself,maybe she's older than what i've been thinking.
then suddenly one them cakap 'thanks untuk hadiah ni and good luck for upsr!' see!dah agak dah..so is it aku yg terlalu kolot and tak sporting or actually benda ni dah sangat biasa!
aku macam risau dengan budak2 sekarang.
ok lah, tak baik kan cakap pasal anak orang but just wonder.
memang benda ni dah jadi benda biasa ke?
or aku memang tak up to date langsung?

p/s: aku tak niat nak singgung siapa2 just tertanya2.. hiks :D

No comments: