Thursday, October 7, 2010

facebook vs real life

lately banyak sangat happen kehancuran in friendship n family gara2 facebook..its funny rite! Actually byk sangat take facebook so serious..benda ni da few times happen depan mata aku..so aku sangat berhati2 in writting n updating my facebook status.aku tak nak nanti apa2 aku tulis boleh sentap hak orang lain..padahal aku tak maksudkan dorang pun..biasalah,manusia kan..kadang its happen sebab facebook bukan je conquered by teenagers instead adulters pun ramai gak..specialy family member.tp itu la,tak kan nak pegi depan muka org tu,'hey,pls deactivate ur fb account cos i dont like u!' but at least la,dont take facebook so serious..hello!byk cara lagi nak bgtaw apa yg kita xpuas hati..handphone kan ada??pikir2kan lah..

No comments: