Thursday, September 23, 2010

harus ke nak marah sbb jatuh sendiri?haha..

tadi kawan aku cite sal dis women jatuh kt dis one restaurant.really funny sebab dia enter the restaurant dgn muka yg sangat arrogant and ala2 mak datin kan.dia pakai kasut ada la dalam 2inches only..tapi sebab dia poyo sesangatkan,terus slip off..tapi tah apa malang perempuan tu,da la jatuh tak sempat nk grip anything to support her from kneeling on the floor..haha..kawan aku ni plak dari mula dok tgk perempuan terkejut beruk la kan tetibe mak datin wanabe terus sembah dia ala2 sembah hormat gitu.funny ok..its not funny kalau dia tak poyo,ini siap snap photos of the floor konon nak saman restaurant tu kan jadi punca dia jatuh..hello!?malu ke sebab tu sampai nak saman kan!padahal salah sendiri.ops..sorry..

No comments: