Sunday, August 22, 2010

raya ke?

tadi aku pegi la membeli belah kat mall belakang rumah aku ni.
takdelah jalan sangat kan. sebenar pegi sebab nak beli barang nak buat buka.
pastu da beli2 tu aku macam malas la nak balik terus.
aku saje la pusing2 dulu. tak ke bodo namanya,jalan2 jumpa kedai yang sama.
ok now aku tak taw la sapa yg bodo.aku ke mall tu. eh,mall pun bole jadi mangsa lepas marah?
then aku pegi la singgah kedai ni,nak beli chewing gum la mula2.
tetiba bole plak nampak kad raya kan. aku pun grab la one of it. *tetiba semangat raya kan*
yela sekarang orang banyak pakai facebook je. takpun sms.
kad raya mcm outdated kan? aku kesah ke outdated ke hape.
so semangat raya nih.. aku pun start la mintak address kawan2 aku.

seriously la,aku ni lain mcm sikit bila dtg hangin kus kus aku tu.
ala bukan first time pun aku beli kad raya. rasanya mcm tiap2 tahun je kan aku beli.
pastu ending dok dalam handbag. padahal da siap tulis kan.
pastu da abes raya, kemas2 beg jumpa plak kad raya.
klu da sampai lepas raya,korang agak2 la kan kad tu da jadi ape?
confirm la da mcm belacan kan? haha..
sengal ok.

tapi tak taw,tahun ni aku rasa macam tak excited pun nak raya. *baru 10 hari puasa kot!*
betul la,aku tak tipu. aku tak rasa excited pun.
maybe sebab aku kena start bagi duit raya kot tahun ni..haha..
anak buah aku mcm makin bertambah je kan?
next year tambah sorang lagi haa.. confirm start next year aku bagi sorang 50sen.
keji kan. kedekut punya mak cik.

nota kaki: aku nak cite toll gate girl!!

1 comment:

glovania said...

haha..
suatu yang betul2 jujur